Reviews

Ik vind het leuk om jullie te laten lezen hoe anderen mij als begeleider ervaren. De werkgevers, ouders, collega's, maar ook de mensen die ik begeleid zelf.

Review deelnemers van 'Thuis bij de Toffe Tantes'

(Met toestemming van gebruik van de namen)

  • Rowena

Christel, ze is iemand die altijd voor je klaar staat, ze is altijd vrolijk en je kan leuke grappen maken. Ik voel me bij haar heel erg op mijn gemak en dat gebeurt bij mij niet snel. Over mijn gevoel praten vind ik moeilijk maar bij Christel heb ik daar geen last van. Ze is in een woord 'geweldig'. Ga zeker verder met begeleiden. dat is gewoon voor jou weggelegd.
Rowena.

  • Sabine

Christel is iemand die goed kan begeleiden. Ze legt de activiteiten heel goed uit. Ze is er ook voor iemand als het niet lekker gaat. Christel is iemand waar je heel goed mee kan overleggen. Als je iets anders wil dan kan je het erg goed bij haar aangeven. In dingen regelen is ze goed. Ook in knutselactiviteiten verzinnen of het uitwerken ervan is ze een kei. Zeg maar gerust ze is een kei om van alles tegelijk te doen voor de winkel. Ook is ze erg strak en duidelijk om voor ons een planning in elkaar te zetten. Het leuke is af en toe is ze wel een beetje chaotisch, maar ik kan er wel mee lachen. Ze is ook iemand die alles goed op een rij heeft en ook iemand die activiteiten bedenkt en ze ook klaar gezet heeft voor ons als wij er zijn. Ik zal er niet zonder kunnen.
Sabine.

  • Jeanellie

Christel is lief. Je kan goed met haar praten. Ze is erg behulpzaam en helpt je ook met je werk. Christel is ook altijd in voor een lolletje en ze geeft ook tips waar het kan en als er iets is kun je bij haar terecht en ze is ook grappig. We kunnen het goed met elkaar vinden.
Jeanellie. 

Review van C en M.

Wij hebben Christel leren kennen tijdens haar stageperiode bij dagbesteding 'Thuis bij de Toffe Tantes' als een energieke, getalenteerde jongedame met veel passie voor haar werk.

Toen Christel haar opleiding succesvol had afgerond en we thuis meer begeleiding nodig hadden hebben we Christel gevraagd om een aantal uren per week bij ons begeleiding te geven aan M.

Christel heeft een zeer goede invloed op M en heeft haar verschillende vaardigheden aangeleerd, zoals samen een maaltijd bereiden, het plannen, de boodschappen halen, het bereiden van het eten tot en met de afwas.

Verder maken ze graag samen muziek en wordt er regelmatig geknutseld, ook worden er regelmatig uitstapgemaakt per duofiets.

Er is een bijzondere band tussen hen ontstaan en we hopen van harte dat Christel nog lange tijd bij ons begeleiding blijft geven.