Start hier

Hoihoi.

Op deze pagina vind je eerst:

 • een stukje over hoe mijn website in elkaar steekt;
  en dan
 • een stukje over mijn onderneming Anders in Begeleiden en over mezelf.

lees het rustig even door als je zin hebt en bij vragen neem gerust contact met mij op!

De website

Nou, bij het kopje home kom je natuurlijk op de home pagina uit. Daar vind je mijn nieuwste blogs die je dan kunt lezen. Dan heb je start hierMaar die heb je al gevonden want die ben je nu aan het lezen : )

Anders in Begeleiden is de pagina waar je uitgebreid kunt vinden hoe mijn onderneming in elkaar steekt. Even in het kort komt het erop neer dat ik als persoonlijk begeleider in te huren ben. Dat kan als

 1. Ambulant begeleider; of in de
 2. Dagbesteding
 3. Woonbegeleiding; of als
 4. vrijwilliger

Dit doe ik voornamelijk in de gehandicaptenzorg. Dat vind ik echt een super leuke doelgroep en daar heb ik ook de meeste werkervaring mee, maar het lijkt me heel erg leuk om met andere doelgroepen te (leren) werken. Dus schroom niet om me daarvoor te vragen, want ik leer heel graag bij!

De missie die ik voor mijn onderneming heb is dat andere mensen gelukkig zijn en als ze dat niet zijn om bij te mogen dragen aan hun geluk. Als ik ergens van kan genieten is om mensen vrolijk te zien, of er voor iemand te zijn als hij niet lekker in zijn vel zit. Ik denk dat het ultieme doel van ieder mens is om simpelweg  gelukkig te zijn en ik voel me geroepen om daaraan bij te dragen!

Opleidingsniveau Enzo

Ook niet geheel onbelangrijk;

Kijk daar gerust even rond om te kijken of mijn opleidings- en werk niveau past bij waar je me eventueel voor in zou willen huren. Mocht je nog leuke opleidingen, trainingen of cursussen hebben waarvan je denkt dat die wel bij mij passen? Stuur me dan even een berichtje! Vind ik super fijn!

Misschien vind je het fijn om eerst even te checken of ik überhaupt beschikbaar ben op de dagen dat je me graag in zou huren. Dan kun je even een kijkje nemen in mijn agendaOm vertrouwelijke redenen kun je niet zien waar of bij wie ik werk. Vind namelijk niet iedereen even fijn. Maar je kunt wel zien welke dagen of uren van de dag ik al vol zit.

Blogs

Op mijn homepage kun je mijn nieuwste blogs vinden, maar op de pagina blog kun je rustig even scrollen en kijken of er iets tussen staat wat je de moeite vind om te lezen. Mijn blogs schrijf ik om verschillende redenen:

 1. Ik wil vertellen wat voor leuke dingen ik meemaak in mijn werk
 2. Het actuele nieuws binnen de zorgsector wil ik met jullie delen
 3. Mijn mening over verschillende dingen in de zorgsector wil ik delen
 4. Ik wil kennis en informatie met jullie uitwisselen

Die laatste vind ik toch wel een van de belangrijkste. Het idee van bloggen begon omdat ik leuke verhalen meemaak die ik wil vertellen, maar later besefte ik me dat ik het veel belangrijker vind om kennis uit te wisselen. In plaats van de concurreren en te zorgen dat ik de 'beste' word wil ik alles wat ik weet delen met mijn collega's in dit werkveld en ook weer van hen leren. Zo kunnen we na mijn idee allerbeste zorg en begeleiding geven aan mensen die dit nodig hebben. Want dat is toch waarom je dit werk bent gaan doen. Of niet dan?

 

Anders en ik

Hoi hoi Christel hier, het gezicht achter Anders in Begeleiden.

Deze onderneming ben begin dit jaar met spanning begonnen. Zou het wel allemaal gaan zoals ik graag zou willen? Zouden alle plannen die ik voor mijn onderneming heb wel werkelijkheid kunnen worden? Maar nu, een half jaar verder loopt het allemaal op rolletjes en heb ik vol vertrouwen in de toekomst!

Op het VMBO had ik een snuffelstage op een zorgtuinderij in Someren, het dorp waar ik woon, en was ik meteen verkocht. Dit is de doelgroep waarmee ik wil werken! Nu een jaar of 10, wat opleidingen, cursussen en werkervaring later kan ik zeggen dat ik toen de juiste beroepskeuze heb gemaakt. Als ik ergens van geniet dan is het wel van mijn werk! En dat is het belangrijkste, toch?

De onderneming

Ik heb meer dan genoeg plannen voor wat ik met mijn onderneming allemaal wil. Ik zal niet alles hier helemaal uittypen want dan ben je morgenvroeg nog aan het lezen.

Het basis idee is om over een x aantal jaar een psychisch-gezondheidscentrum te hebben. In dat centrum kun je komen om therapie te volgen, maar ook om je psycholoog of coach te bezoeken, dagbesteding te volgen, aan (creatieve) cursussen of trainingen deel te nemen, of gewoon even lekker tot rust te komen tijdens yoga of meditatie. Ik wil graag dat het meer wordt dan een 'klinische' plaats waar je heen gaat omdat je niet lekker in je vel zit. Het idee is dat het een plaats wordt waarop je op alle mogelijk manieren kunt werken aan jou geestelijke welzijn precies zoals jij 't fijnste vind.

Heel idealistisch misschien, er zijn ook mensen in mijn omgeving die me een beetje scheef aankijken als ik het hier over heb. Maar dit is wat ik wil, dit is een idee wat al een hele tijd in mijn brein aan het weken is en ik zal mijn uiterste best doen om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Is dit iets voor jou??

Vind jij dit interessant en wil je hier aan mee werken? Heb jij super goede ideeën of zelf al een plan wat hier bij aan sluit? Misschien ken je mensen die bij dit concept passen om er te werken of als cliënt te komen? Of lijkt het je leuk om dit enorme project mee te helpen opstarten? Laat me alsjeblieft iets weten! Ik ben nog druk bezig om alle ideeën en benodigdheden te verzamelen en wat hulp is altijd welkom. Stuur me gerust een berichtje : D

 

Mezelf Enzo

Christel Verberne Anders in Begeleiden

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen, ik ben Christel Verberne. In plaats van een standaard verhaaltje zet ik even 9 feitjes over mezelf op een rijtje.

 1. Mijn grootste hobby is toneel spelen bij de Speledonkers in Natuurtheater De Donck (Ja reclame, sorry).
 2. De meeste mensen schatten mij minstens 5 jaar jonger dan ik echt ben (25).
 3. Thuis hebben we één hamster, één hond, twee katten, drie konijnen, vijf vissen en vijftien geiten.
 4. Ik ben ondernemend en soms een beetje impulsief.
 5. Mijn liefde voor (slechte) grapjes is groot.
 6. Ik heb een enorme haat/liefde relatie met sporten en vroeg opstaan.
 7. Als je mij zegt dat ik iets niet kan vind ik het een sport om te laten zien dat ik het wél kan.
 8. Volgens mijn sterrenbeeld (Waterman) ben ik eigenwijs.
 9. En net zoals de naam van mijn onderneming ben ik ook een beetje Anders : )

Wil je graag wat meer weten over mij of mijn onderneming?
Heb je een vraag over mijn manier van werken of heb je vrijblijvend advies nodig over het een of ander? Stuur me gerust een berichtje, ik ben blij dat ik mag helpen!